Her er en oversikt over noen av de artistene og prosjektene vi jobber med eller har jobbet med tidligere

Trine Franksdatter

Gjennom 2021 fikk jeg gleden av å jobbe med komponisten Trine Franksdatter. I løpet av året har vi spilt inn et knippe vakre sanger som resulterte i EP-en “I dørkarmen”

Musikken kan du høre her

– Et knippe ekstremt dyktige musikere og Trines komponering, som mikser pop og klassisk musikk som tar deg inn i et univers som mikser Nr.4, med klassisk romantisk musikk!

Michael Caplin har mikset musikken.


Madelen’s Request – Out of Season

Høsten 2021 var endelig Madene’s Request sitt debutalbum klart! Albumet er produsert av Aleksander Lorentzen og Joda selv. Alle sanger er spilt inn hos oss.

Miks av vår faste følgesvenn Nikolai Herwell.

Hør “Out of Season” her.

Her kan du lese mer om albumet og prosessen.


Ingrid Mathea – Lys i enden av tunellen

Denne låten ble skrevet en sen kveld påsken 2020, som et bidrag til en sangkonkurranse laget av Acta øst. Sangen vant konkurransen, og premien var å få spille den inn i studio og få den utgitt på spotify.

Og vi i Joda Studio var så heldige å få dette oppdraget av Acta Øs.

Ingrid Mathea fra Åmot i Modum kommune gav ut sin første egne låt i 2021. Ingrid Mathea har alltid sunget. Hun har gått i kor siden hun var to år, og synger hele tiden. Hun har alltid elsket å formidle, opptre. Hun er dirigent i Modum Soul Children og synger i Heggen Gospel.

«Lys i enden av tunellen»

Sangteksten er laget slik at alle kan forbinde den til sitt eget liv. Man kan selv velge hva den handler om, nå forbinder kanskje mange den med korona, men det kan også være om en tøff periode som går over. Det å ha tro på seg selv og vite at det går bra til slutt, er hovedbudskapet.

Musikken er i moderne popsjanger, og Ingrid Mathea er inspirert av artister som Sigrid, Ingeborg Walther og Astrid S.


Lena Johannessen

Med sin store stemme full av nerve og formidling var det en fryd å jobbe med Lena. høsten 2020 starta vi jobben med å spille inn “Sakte” sammen med låtskriver og vokalist med Lena Johannessen. Her har vi vært med på hele prosessen, fra forming og produsering av låten, innspilling og miks. Joda står for trommer, cello, og noe av gitar og keys pålegget, men i produksjonen har vi også fått godt hjelp av Kristian Seland på keys og stryk, og Magne Sæland på gitar. Master av Patricio Sanchez Almeyra fra Tanderø mastering.

Etter “sakte” har Lena også gitt ut låten “Kompass”. Denne er produsert av kolega Magne Seland, men vi fikk oppdraget med å ta opp vokal, samt legge trommer på låta.

Hør lenas musikk her.

For noen år siden gjorde vi også noen fine coversanger med Lena, de kan du høre her.


Anne Lise Haddeland

Anne Lise er sanger og låtskriver fra sørlandet med forkjærlighet for norske tekster Musikken hennes låner fra både pop- country- og vise sjangeren. Musikken hennes lodder de dype og viktige spørsmålene om livet og troens store og viktige spørsmål.

Vi fikk samarbeide med henne i 2018 med utgivelsen av sangen “Farga løfte”. Her fikk vi være med på store deler av prosjektet fra start til slutt; både innspilling, miks og trommespill!
Følg og lytt til Anne Lise på spotify her


M E H – Maren Eikli Hiorth

Maren Eikli Hiorth er en utøvende kunstner og pedagog fra Oslo. Hun har en bachelor i drama og teater fra OsloMet, en PPU fra Kunsthøgskolen i Oslo og en master i scenekunst fra Universitetet i York, England.

Maren jobber parallelt med teater og musikk. Vi hadde gleden av å jobbe med henne i forbindelse utgivelsen av hennes første single “Bad Burns” i 2016. Denne låta ble produsert og spilt inn og mikset av oss Joda sammen med Asbjørn Furre.


Camilla Hallaråker

Camilla Hallaråker har en nydelig stemme og formiddlingsevne. I 2017 fikk vi gleden av å ha besøk av henne i studio og vi spilte da inn noen låter med henne, i sammarbeid med gitarist Magne Seland. Her gjorde vi bl. annet en coverversjon av “The Story” og en innspilling av sangen “I’m not there” som er skrevet av Joda selv.

Sjekk musikken hennes på spotify her


Bertrand Schmitt – Fransk visesanger

Våren 2020 fikk vi gleden av å ta opp et godt knippe med sjarmerende og fortryllende franske viser av den muntre og trivlige trubadur-sangeren Bertrand Schmitt!

Hekta – store ting

I 2015 var vi med på produsering, innspilling og miks av albummet “Store ting”.
Et bestillingsverk til konfirmant-arbeidet “Hekta”.