Joda er Daniel Skjøtskift Johannessen, (Jo)hannessen (Da)niel der altså. Jeg er 30 år og jeg digger, blant annet, gamle vintage dingser, god kaffe, Oslo og musikk. Jeg har utdannelse fra NLA Staffeldtsgate i utøvende rytmisk musikk, med trommer som hovedinstrument.

Jeg spiller trommer i bandet Madelens Request, og for andre artister og noe event/session. Jeg underviser også både slagverk og musikkproduksjon. Ønsker du å lære å om musikkproduksjon, eller å lære å spille trommer, eller utvikle spillet ditt videre? Ta kontakt med meg på hei@jodamusikk.no så prates vi nærmere og legger en plan! 🙂

Studio, innspilling og musikkproduksjon ble en interesse som for alvor tok av i slutten av studietiden. Siden 2015 har derfor vært med i forskjellige studioer og jobbet med innspilling og miks av musikk med mange forskjellige prosjekter og artister!

Jeg ser frem til å høre fra deg og håper du kan tenke deg å spille inn din musikk og dine prosjekter her!

Her finner du en oversikt over noe av det jeg har vært med på å ta opp,
mikse, spille på eller på andre måter bidratt til: