Her er en oversikt over noen av de artistene og prosjektene vi har jobbet med tidligere

Vithu K

Vith K er en ung dykt vokalist fra Oslo. Mars 2021 gav han ut sangen “Bad Shot”

Hør sangen her!


Lena Johannessen

Med sin store stemme full av nerve og formidling var det en fryd å få ta opp og produsere sangen “Sakte” sammen med låtskriver og vokalist med Lena Johannessen. Her har vi vært med på hele prosessen, fra forming og produsering av låten, innspilling og miks. Joda står for trommer, cello, og noe av gitar og keys pålegget, men i produksjonen har vi også fått godt hjelp av Kristian Seland på keys og stryk, og Magne Sæland på gitar. Master av Patricio Sanchez Almeyra fra Tanderø mastering. Hør sangen her.

For noen år siden gjorde vi også noen fine coversanger med Lena, de kan du høre her.


Anne Lise Haddeland

Anne Lise er sanger og låtskriver fra sørlandet med forkjærlighet for norske tekster Musikken hennes låner fra både pop- country- og vise sjangeren. Musikken hennes lodder de dype og viktige spørsmålene om livet og troens store og viktige spørsmål.

Vi fikk samarbeide med henne i 2018 med utgivelsen av sangen “Farga løfte”. Her fikk vi være med på store deler av prosjektet fra start til slutt; både innspilling, miks og trommespill!
Følg og lytt til Anne Lise på spotify her


M E H – Maren Eikli Hiorth

Maren Eikli Hiorth er en utøvende kunstner og pedagog fra Oslo. Hun har en bachelor i drama og teater fra OsloMet, en PPU fra Kunsthøgskolen i Oslo og en master i scenekunst fra Universitetet i York, England.

Maren jobber parallelt med teater og musikk. Vi hadde gleden av å jobbe med henne i forbindelse utgivelsen av hennes første single “Bad Burns” i 2016. Denne låta ble produsert og spilt inn og mikset av oss Joda sammen med Asbjørn Furre.


Camilla Hallaråker

Camilla Hallaråker har en nydelig stemme og formiddlingsevne. I 2017 fikk vi gleden av å ha besøk av henne i studio og vi spilte da inn noen låter med henne, i sammarbeid med gitarist Magne Seland. Her gjorde vi bl. annet en coverversjon av “The Story” og en innspilling av sangen “I’m not there” som er skrevet av Joda selv.

Sjekk musikken hennes på spotify her


Bertrand Schmitt – Fransk visesanger

Våren 2020 fikk vi gleden av å ta opp et godt knippe med sjarmerende og fortryllende franske viser av den muntre og trivlige trubadur-sangeren Bertrand Schmitt!


Hekta – store ting

I 2015 var vi med på produsering, innspilling og miks av albummet “Store ting”.
Et bestillingsverk til konfirmant-arbeidet “Hekta”.